HTML

a Világ és ami benne van...

Az élet és más egyéb apróságok...

Friss topikok

  • hottentotta: Egész nyugodtan, semmi szégyellnivaló nincs azokban a posztokban :) Már csak ezért sem, mert sokái... (2008.10.29. 07:47) Navigator kedvéért :)
  • varazslatosabakusz: Bazeg poszt volt, azt vedd figyelembe :) (2007.12.19. 10:03) bazeg

Linkblog

nincs víz vazze

2007.12.12. 10:05 hottentotta

Na, tegnap hazaérek, szép backdoor message fogad, mai napon nincs vízszolgáltatás, csak este 7 és 8 óra között ( csőtörés rlz ). Órámra nézek, 20:12 percet mutatott... kibaszott jó.

Azért abban reménykedtem, hogy a toroknál maradt annyi víz, hogy legalább a kezem megmossam, de nem. szóval éppen benedvesíteni be tudtam, majd szappan, és végül ásványvízzel leöblít. Majd reggel ásványvízzel nedvesít + valahogy leöblít, letöröl. zuhanyzás, fogmosás nuku. mondhatni, kibaszott jól érzem magam :D  bár a melóhelyemen még senki sem panaszkodott, h szaglok :DD

remélem, mire hazaérek, már lesz vásszer...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazslatosabakusz.blog.hu/api/trackback/id/tr50261355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása