HTML

a Világ és ami benne van...

Az élet és más egyéb apróságok...

Friss topikok

  • hottentotta: Egész nyugodtan, semmi szégyellnivaló nincs azokban a posztokban :) Már csak ezért sem, mert sokái... (2008.10.29. 07:47) Navigator kedvéért :)
  • varazslatosabakusz: Bazeg poszt volt, azt vedd figyelembe :) (2007.12.19. 10:03) bazeg

Linkblog

szelebritik

2007.11.30. 13:53 hottentotta

Na, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan jön az első ihletem, de emellett nem tudok elmenni szó nélkül. Napokban olvastam az indexen, hallottam a TV-ben is, hogy a valóvilágos Sziszi megmutatja magát a Playboyban, huuuu.

Essünk áhítatba, boruljunk térdre, mert húúú, ezt aztán mekkora dolog.

Bevallom, én is forgatom néha az újságot, nem is erről van szó, de hogy egy olyan liba vetkőzik le, akit kb 3 millió + internetezők ember látott már meztelenül, sőt szex közben is, az hol hír ???

Tényleg itt járunk ? Itt tart Magyarország ?

Elismerem, vévé-sziszinek formás idomai vannak, de miért hírértékű ez ?

Amikor mondjuk Zalatnay vetkőzött ( hiába, a pénz az pénz ), vagy ha mondjuk Schell Judit tenné ugyanezt, az tényleg hír, az tényleg meglepő. De egy csaj, akinek már minden porcikáját ismeri szinte majdnem mindegyik magyar ember ??

Ez számomra érthetetlen.

De ez van, ilyen világban élünk, sajnos itt tartunk most.

Másik dolog - bár nem szerettem volna két témát feszegetni egy postban - a híradó. Ha megfigyelitek, a tv2 a hatásvadász híradó, az ertéelesen Antónia vág komor fejet, és mondja egymás után a híreket : meghalt, lelőtték, lezuhant, öngyilkos lett, megkínozta, megszökött.

Miért van ez így ? És jól van ez így ?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://varazslatosabakusz.blog.hu/api/trackback/id/tr63247870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása